Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино логично съжаляваше, че тимът му не успя да победи Арсенал в дербито на Северен Лондон, завършило 2:2. 

Шпорите направиха обрат до 2:1 след изгонването на Франсес Коклен, но не успяха да удържат аванса си и Алексис Санчес ги наказа с изравнителен гол. 

„Заслужавахме повече и това определено е пропусната възможност за нас. Въпреки че техният изравнителен гол бе добре добре изработен, той дойде след наша грешка” заяви Почетино. 

„Няма как да не сме разочаровани. Направихме бърз обрат и при положение, че имахме и числено предимство, трябваше да задържим преднината си. Все пак обаче играхме добре, отговорихме подобаващо след загубата от Уест Хям и продължаваме да се развиваме” добави той. 

„Голът на Кейн бе фантастичен, просто невероятен. Много съм доволен, че отново бележи редовно, защото нападателите имат нужда да вкарват. Ако погледнем резултата може би трябва да се чувстваме разочаровани, но в същото време можем и да се гордеем с футболистите си” изтъкна още той. 

„Не трябва да забравяме, че Арсенал е качествен противник, който е способен да създава положения. Необходимо е да останем позитивни. Понякога просто е по-трудно да се играе когато имаш числено предимство” каза Почетино.