Треньорът на Хофенхайм очаквано не бе никак доволен, след като неговите момчета загубиха с 1:2 след обрат от Лудогорец в мач от група С на Лига Европа. 

Юлиан Нагелсман изрази съжаление, че футболистите му не са стигнали до победата в Разград, а останаха на последно място в потока без точков актив от двата си досегашни мача.

„Трябваше да спечелим този мач, особено след като вкарахме гол още във втората минута”, посочи младият наставник, чието име се споменава сред евентуалните заместници на Карло Анчелоти, който бе уволнен от Байерн Мюнхен.

„Лудогорец обаче заигра много агресивно, след като получи гол, надиграваха ни в ситуации един на един, а така няма как да спечелиш. Нашият характер е това, което ни помага в Бундеслигата, но сега не го демонстрирахме.”

„Не съм разочарован от отбора си, а от представянето ни. Знам, че можем да играем много по-добре и това ме вбесява. Изпуснахме инициативата още след нашето попадение и не успявахме да бъдем достатъчно агресивни. Или нашият съперник бе прекалено силен, или пък при нас липсваше амбицията. Аз вярвам, че моят отбор има качествата да надиграе Лудогорец, така че по-скоро причината е втората.”