Рафа Бенитес бе много щастлив от победата на Наполи с 2:0 срещу Ювентус снощи. Тя доближи неаполитанците на 6 точки от втория в класирането Рома. Вълците обаче имат мач по-малко от останалите. Бенитес призна, че сега целта на неговия тим е да завърши на втората позиция.

"Сега ние се целим във второто място на Рома, така както пък те се опитват да настигнат Ювентус. Разликата в класирането между нас и лидера от 17 точки може да се обясни по един начин - състава им е много по-широк от нашия. Достатъчно е да се помисли, че без Тевес те имат възможност да пуснат в игра Освалдо и после Вучинич", заяви Бенитес.

"Но в един мач ние показахме, че сме на тяхното ниво. Да покажем такава интензивност като днес във всеки мач е трудно, когато се състезаваш на 3 фронта. Освен това, както вече казах, нямаме толкова голям състав като техния".

"Винаги може да играеш по-добре, но днес се представихме отлично. И публиката беше страхотна. Щеше да е още по-хубаво, ако беше по-близо до терена както е в Ливърпул например, но и така са невероятни", завърши Бенитес.