Халфът на Интер Уесли Снайдер призна, че е уверен във възможностите на "нерадзурите", въпреки ужасяващия старт на сезона.

"Ние сме същият отбор като преди две години. На терена сме същите, които спечелихме всичко на терена. Не трябва да правим нищо друго, освен да работим", заяви Снайдер на пресконференция.

"Не се притеснявам от ситуацията, защото аз вярвам в нашия състав. Просто трябва да работим повече", допълни холандецът.

"Според мен настоящата ситуация не е най-добрата за отбора, тъй като имаме едва 4 точки от 6 мача, но сезонът за нас може да започне сега, ако записваме победа след победа. Сега в отбора се завръщат контузени играчи, като изключим Диего Форлан."

"Ако играем така, както можем, с правилния дух по време на мач, резултатите ще дойдат. Сигурен съм в това. Да играя под напрежение никога не ме е плашило. Всъщност, играл съм едни от най-добрите си мачове под напрежение", завърши полузащитникът.

Снайдер бе включен в разширения състав на Интер за първи път след като получи контузия преди срещата с Болоня на 24-ти септември. Днес Интер се изправя срещу Лил в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига.