Полузащитникът на Интер Естебан Камбиасо заяви, че целият състав на "нерадзурите" е обединен около треньора Андреа Страмачони. Вчера отборът от Милано загуби с 0:2 домакинството си на Сиена и остана на шест точки зад лидера във временното класиране на Серия А Ювентус.

Освен това възпитаниците на Страмачони записаха необичайна серия от пет поредни мача без победа на "Джузепе Меаца". За сравнение, през изминалата кампания, когато Интер завърши на шестото място в италианското първенство и отпадна на осминафиналите от Шампионската лига, тимът на два пъти отбеляза поредици от четири домакински срещи без успех.

"Съжаляваме, че загубихме у дома и разочаровахме своите привърженици, но сме сигурни, че победите ще дойдат. Сезонът е дълъг и се надяваме, че в бъдеще ще имаме повече късмет", каза Камбиасо, цитиран от електронното издание "Футбол Италия".

"Вярваме в това, което правим, и няма да се откажем заради една болезнена загуба, болезнена не само за нашите фенове, но и за нас самите. Имаме способен треньорски екип с ясни идеи и трябва да го подкрепим, като се опитваме да даваме всичко от себе си", допълни аржентинският халф.