Галерия

Олимпиадата в Рио вече чука на вратите, а момичето с най-яко дупе в Бразилия Сузи Кортес подгря феновете, като се пусна чисто гола в чест на предстоящите състезания. Пищната мадама изрисува тялото си, а петте олимпийски кръга изгряха точно над сочния й задник. По него точат лиги милиони мъже по света, а Лионел Меси и куп други футболисти познават отблизо. Над циците палавата Сузи си сложи още по-големи кръгове, както и надпис „Рио 2016". Така тя откри игрите седмица по-рано.

Кортес се пъчи, че е направила страхотна реклама на родината си. „Преди 4 години в Лондон никоя англичанка не се престраши да направи това", кефи се Мис Дупе 2015. Тя изтърпяла часове, докато рисували цялото й тяло, но твърди, че усилията си стрували. Олимпийският брой на „Плейбой", който ще излезе точно на 5 август, щял да регистрира рекорден тираж, а феновете вече били луднали по снимките в интернет.

Звездата на „Барселона" Лионел Меси обаче се изприщил, като видял задника, заради който имаше куп ядове. Преди няколко месеца Лео блокира Сузи в социалните мрежи, тъй като тя не спирала да му досажда и жена му Антонела ревнувала. Аржентинката имала основания да беснее, тъй като се говори, че Меси пернал пищната бразилка 1-2 пъти преди това. Тя обаче бързо му писнала и той избягал с 200 от нея. Сузи, която натръшкала още куп футболисти от бразилското първенство, се прицелила в съотборника на Меси в „Барселона" Жерар Пике.

С испанеца обаче ударила на камък, тъй като той не искал да рискува връзката си с певицата Шакира и дори не я погледнал. На започващата олимпиада другата седмица Кортес ще има възможност да вкара в леглото си куп спортисти. Тя даже имала план да смени футбола, тъй като точела лиги по някои от волейболните национали на Бразилия. Най-много харесвала ветерана Рафаел Оливейра, а нямало да върне и атлетичния Рикардо Соуса.

Отказалият се от волейбола Жиба пък отдавна й бил мечта, а след като гаджето му Мария Луиза Даут обяви, че е звяр в леглото, Сузи го сложила на челните места в списъка си с бъдещи креватни завоевания.