Да бъдеш секси и да се биеш до кръв.  Виж едни от най-красивите WWE мадами, които могат както да те съблазнят, така и да те нокаутират за секунди:

 

Сейбъл
Тази едрогърда блондинка с всеки изминал мач слагаше все по-малки и по-малки бански. И това определено се харесваше на феновете ѝ. И днес тя се появява от време на време по телевизията покрай съпруга си - кечистът Брок Леснар.

Ей Джей Лий
Тази мадама съчетава красота и умения в едно. Тя е трикратна шампионка и Кечистка на годината от 2011 до 2014 година. След WrestleMania 31 решава да прекрати състезателната си кариера.

Роза Мендес 
Сексапилната брюнетка е работила освен с WWE, и с  други кеч компании като Ohio Valley Wrestling и Florida Championship Wrestling.

Аксана
Едрогърдата Аксана е от Литва и е бивш фитнес модел и бодибилдър, преди да стане кечистка. През 2014 година решава да напусне WWE, което разочарова многобройните ѝ фенове.

Кейтлин 
Тя е много добра както на ринга, така и в множеството фитнес и бодибилдинг надпревари, в които участва. А и също така е изключително секси, което няма как да не се отбележи.


Съмър Рей

Тази блондинка определено обича да се занимава с мъжки спортове. Съмър е освен кечистка, и футболистка. И освен, че явно е мъжкарана, тя е и много секси парче.

Кристи Хем
През 2004 година Кристи печели кеч шампионата, както и множество фенове, които се захласват по стегнатото ѝ дупе. 


Лана

Някои от вас сигурно я познават, защото това е мениджърката на родния кечист Русев. Освен с кеч, красивата Лана се занимава с пеене и танци и е работила с певци като Pink, Nelly, Usher и др.


 

Ийв Торес
Огненото момиче решава да сложи край на кариерата си като кечистка през 2014 година. Тя обаче продължава да използва уменията си, придобити на ринга, като учи жени как да се защитават при нападение.

Кели Кели
Тя е повече известна със своите стриптийз изпълнения, отколкото с кеч мачовете си. Но на когото му пука, щом е секси?


 

Мис Елизабет
Тя е на върха на славата цели 15 години – от средата на 80-те до 2000 г. Работила е с едни от най-големите имена като Ранди Савидж, Хълк Хоган и др. Отива си от този свят през 2003 година от свръхдоза.


 

Тори Уилсън
Сексапилната Тори е била цели два пъти на корицата на Playboy. След като печели титлата „Мис Галактика“, тя получава предложение от WCW, а след това става част от WWE.


 

Мария
Кариерата ѝ започва през 2004 година. Малко по-късно Мария става репортер на WWE, а сега работи за TNA. Въпреки, че вече се подвизава на друго поприще, тя си остава една от най-красивите и секси кечистки.


 

Пейдж
Това момиче определено знае какво иска и кариерата ѝ се развива шеметно. През 2014 година Пейдж е обявена за най-добрата кечистка на година и може да се каже, че е постигнала всичко, което може да бъде постигнато в женския кеч. 


 

Стефани Макмеън
Дъщерята на Винс Макмеън може да не излиза на ринга и да се бие до кръв, но определено е една от най-сексапилните жени в WWE, където работи като бранд директор.


 

Марлена
Сексапилната блондинка изкарваше прехраната си като мениджър на Goldlust, който тогава беше неин съпруг. През 2004 година решава да напусне този бранш и сега работи във фондация „Make-A-Wish“, както и в много други благотворителни организации. 


 

Близначките Бела
Има ли нещо по-яко от секси кечистки, които са близначки? 


 

Триш Стратус
Твърди се, че тя е една от най-великите кечистки на всички времена. Ние не знаем дали е така, но на пръв поглед виждаме, че една от най-надарените кечистки, качвали се на ринга.  Чудим се дали тези огромни гърди ѝ пречат, когато се бори с друга едрогърда красавица?


 

Съни
Съни работи с няколко компании – WCW, ECW, WWE и Smoky Mountain. По едно време е толкова известна, че когато няма мач, тя излиза на ринга само за да обяви предстоящите срещи. Публиката умира от екстаз щом я види. И има защо.


 

Стейси Киблър
Палавата блондинка е позната дори на тези, които не си падат по кеча. След като стана известна, Стейси се превърна в истинска звезда и участва в най-различни телевизионни проекти. По едно време дори бе гадже на Джордж Клуни, а той определено разбира от красиви и секси жени.