Ако не сте чували за Ксения Чумичева досега, обзалагаме се, че никога няма да я забравите отсега нататък. Прелестната руска актриса стъпи на червения килим редом с най-сияйните имена в шоубизнеса в сряда вечер на европейската премиера на дългоочаквания филм Suicide Squad. Зашеметяващата брюнетка моментално ококори феновете, излагайки на показ напереното си дупе пред камерите.

Изглеждаше сякаш красавицата не забелязва пикантния пропуск в гардероба си, докато разхождаше великолепно тяло по червения килим, сякаш беше котешката пътека. Или пък го правеше нарочно. Секс бомбата беше предпочела да остави отворен страничния цип на кожената си рокля, позволявайки на вятъра да я развява и свободно да разголва всичко под нея.

Звездата, която е модел, актриса, блогър и онлайн предприемач, беше тежко гримирана с подчертана очна линия и тъмночервено червило. Неотразимата й външност допълваха чифт супервисоки токчета. Ксения беше част от екипа на лондонския Лестър Скуеър, включващ Кара Делевин, Маргот Роби, Уил Смит и Джаред Лето. 

Чумичева е бивше гадже на пилота от Формула 1 Фернандо Алонсо. Тя е с руски корени, израснала в Швейцария, понастоящем пребиваваща предимно в Англия и САЩ, Ксения е космополитна личност с ангажименти по целия свят и владее пет езика (руски, италиански, английски, немски, френски).

Започва кариерата си на модел на 12 г., а през 2006 г. на конкурса "Мис Швейцария" става едновременно първа подгласничка и Мис Фотогеничност. Избирането й като подгласничка обаче възбужда обществен спор и организацията на конкурса взима безпрецедентното решение да възнагради Ксения с договор, подобен на този на победителката. През май 2009 г. е избрана за „Най-добро тяло в бикини“ в гласуване на швейцарско списание, а през 2010 се появява с фотосесия в испанското издание на модното списание GQ.

По време на връзката си със симпатичния пилот нейни снимки лъсват в порносайт за момичета на повикване. В сайта Чумичева е представена като италианка на име Джули, като всеки мераклия може да я получи срещу скромните 700 паунда на час. "Да използват името ми по този начин, е абсурдно и много обидно. Ще ги съдя" - закани се навремето бясната Чумичева.