Нямам представа докъде се простира любовта на Григор Димитров, защото го гледам само на тенис корта. Имам представа за неговата Никол само от информацията по вестниците. Тяхната близост може да е рекламен ход, макар че Григор няма нужда от този пиар.

Той с играта си показва това, което може. Показва го с мачовете, които печели. За всеки спортист победите са най-високопродуктивният пиар. Друг не е нужен. В крайна сметка най-добрият маркетинг за един спортист е неговата игра. Чрез нея той трябва да покаже на своите фенове защо са избрали да подкрепят именно него. 

Григор Димитров имаше много силни мачове последния месец. Не мога да преценя до каква степен промоцията на личните му връзки влияе върху неговото представяне на тенис корта. По-скоро не. Смятам, че ако някой прекалено много излага личния си живот на показ и акцентира върху него, а не на професионалните си умения, рискува да разочарова феновете си. Затова е добре всеки спортист, музикант, актьор да си гледа повече професията и по-малко да показва на публиката гаджетата си

Възможно е Никол да иска да се покаже пред обществото покрай връзката си с Григор Димитров. Възможно е тя да настоява за този пиар ход. Гледах снимките им от Портофино в Туитър, тя е по-активната част от двамата. Това обаче са техни лични взаимоотношения, така са решили, така са направили. 

Един спортист не може да пробие, като афишира с коя жена е преспал. Спортистът може да пробие само и единствено със своите професионални качества. Това е абсолютно универсално правило. По принцип животът на спортистите, на актьорите е доста публичен. Съвсем логично е журналистите да имат засилен интерес към тях. Бих направил съпоставка с друг, не по-малко известен българин - Димитър Бербатов.

Той пази много ревниво своя личен живот и не дава на никого да наднича в него. В общи линии малко се знае какво става зад вратата на неговата къща. Бербатов е преценил, че на терена е мястото, където трябва да покаже какво може. 

Максим Бехар, PR експерт