Галерия

Ще се жени ли Григор Димитров? Този въпрос отново стана актуален след изказване на приятелката му Никол Шерцингер пред списание Glamour, публикувано преди няколко дни. "Щастлива съм. Имам хубава и здрава връзка, която дава баланс в живота ми", похвали се певицата.

Думите й бяха достатъчни, за да тръгнат спекулации, че двамата с Гришо ще минат под венчилото. Още повече само преди две седмици те бяха уловени от папараци в бижутериен магазин в италианския курорт Портофино да избират пръстен.

Оказа се обаче, че скоро сватба няма да има. 38-годишната брюнетка говори пред в. "Сън" в навечерието на финала на британския X-Factor, където тя е съдия. Ако се съди по думите и, засега кариерата е на първо място и двамата ще трябва да изчакат още малко, преди евентуално да създадат семейство. Родената в Хавай Никол споделя, че смята да покори върховете в професионален план, преди да има съпруг и деца, на които да се отдаде напълно.

"Честно казано, в момента съм концентрирана и отдадена изцяло на работата си. Дали личният ми живот страда заради това? Абсолютно! Досега винаги съм го оставяла на втори план. Но и честно казано, никога не съм очаквала на тази възраст да съм омъжена и да имам деца", споделя изпълнителката.

"Имам да дам още толкова много на света като изпълнителка! Миналата година се пробвах и в театъра, и в мюзикълите", продължава Никол. "Нито съм омъжена, нито имам деца. Все още се нося по течението", казва още тя.

"Имам мечта и визия как да я изпълня. Сега катеря тази планина. Когато я достигна, тогава вече ще имам време за семейство. Сега обаче искам да работя, амбицията ми е такава", споделя Шерцингер. "Вижте ме, вече съм сигурно на 87 години, но още изглеждам прекрасно, танцувам с най-прекрасните девойки и обожавам всичко, което правя. Чувствам се изпълнена", разказва с плам в очите красавицата.

"Григор обожава X-Factor, когато има възможност, го гледа. Много ме подкрепя в това начинание и му благодаря. Аз пък го следвам по турнирите, когато мога. Гледах го на US Open, където падна от Анди Мъри. Но пък преди това го би, така че всичко е наред в този аспект", завършва Шерцингер.