Защитникът на Рубин Казан Салваторе Бокети е най-вероятният заместник на Леонардо Бонучи в Ювентус, в случай че бранителят на "бианконерите" отнесе сериозно наказание заради предполагаемото си участие в схема за уреждане на мачове.

Бонучи може да бъде изваден от терените за срок от три години и шест месеца. Именно затова вестник "Гадзета дело Спорт" предполага, че Ювентус ще отправи оферта за бившия футболист на Дженоа и Фрозиноне.

Изданието твърди, че ръководството на Рубин ще се съгласи да пусне Бокети в торинския гранд срещу 6 милиона евро. Като част от сделката към руския отбор може да се присъедини швейцарският национал Рето Циглер.

Друг вариант за отбраната на италианския шампион е Федерико Пелузо от Аталанта. Защитникът на бергамаските вече е играл под ръководството на Антонио Конте, докато треньорът работеше на "Атлети Адзури Д'Италия".

Според "Гадзета дело Спорт" Ювентус ще се опита да привлече Пелузо под наем, но с опция да го купи след края на предстоящата кампания. Аталанта обаче предпочита директно да продаде бранителя и иска 5 милиона евро за него.