Полузащитникът на Ювентус Квадво Асамоа заяви в интервю за вестник "Тутоспорт", че целта пред "бианконерите" през предстоящия сезон е трета поредна титла на Италия.

Националът на Гана, който се присъедини към състава на Антонио Конте през миналото лято от Удинезе, взе участие в общо тридесет и шест срещи с екипа на "Старата госпожа" през изминалата кампания. За това време африканецът се отличи с три попадения и девет асистенции.

"Да, аз съм убеден, че Ювентус става все по-силен отбор. Това, което искаме, е трета поредна титла. Желанието ми, да остана да играя в клуба и през следващия сезон, е огромно", коментира Асамоа.

Междувременно агентът на Емануеле Джакерини, Фулвио Валкареджи, за пореден път потвърди, че тимът от Торино няма никакво намерение да се разделя с халфа въпреки офертите от английската Висша лига, а и желанието на самия футболист е да остане на "Ювентус Стейдиъм".

"Джакерини се разбира много добре с Конте, взаимоотношенията им са страхотни", каза Валкареджи, цитиран от електронното издание "Футбол Италия".