Ювентус постигна убедителна победа с 5:0 над сборен отбор от Сингапур в контролна среща, която е част от предсезонното турне на тима в Азия.

Moмчетата на Масимилиано Алегри показаха добро представяне на терена, като срещата се игра пред около 27 хиляди души в Сингапур, от където бе събран и сборния състав.

Италианският шампион започна срещата с любимата схема 4-3-3 на новият наставник на тима, като Йоренте бе изнесен в центъра на атаката, докато Джовинко и Витале му партнираха по двете крила.

В 17-ата минута Пирло даде аванс на "Старата госпожа", след като по изключително техничен начин пусна топката под стената от пряк свободен удар и тя се спря в мрежата.

Опитният халф вкара и второ попадение за отбора, след като бе точен в 44-ата минута от дузпа, която бе изработена от новото попълнение Роберто Перейра.

Погба направи преднината на торинци класическа с изключителен гол в 48-ата минута, като в ситуацията развинти двама противникови бранители, след което с удар по диагонала бе безкомпромисен.

В 54-ата минута и Джовинко бе точен, след като се разписа с прекрасен удар от воле, от въздуха, след като преди това Пирло го намери в наказателното поле. 

В 71-ата минута крайният резултат бе оформен от Асамоа, който реализира след хубав удар от воле, от точката на дузпата.

Съставът на Ювентус: Буфон, Лихтщайнер, Евра, Бонучи, Огбона, Пирло, Перейра, Погба, Витале, Йоренте, Джовинко (като резерви влязоха Киелини, Сторари, Маркизио, Асамоа, Мароне, Мота, Пепе)