Бранителят на Ювентус Леонардо Бонучи се разкая и извини за провокативните си коментари след победата над Рома с 3:2 в неделя. 

Именно националът донесе успеха на своите след страхотен удар от въздуха, макар и при ситуацията гостите да претендираха за засада, тъй като Видал пречеше на видимостта на вратаря. 

След двубоя Бонучи написа в Туитър: „Тези, които критикуват Юве, трябва да си измият устата. Освен това само победата има значение”. Смята се, че селекционерът Антонио Конте е останал много недоволен от случилото се и затова днес футболистът се разкая. 

„Тези, които ме познават, че винаги когато празнувам, посвещавам това на  приятелите си. Не съм искал да обидя нито Рома, нито някой друг. Няма да вкарам друг подобен гол и затова бях страшно радостен, че печелим победата с него”.

„Уважавам обаче всички играчи на съперника и просто се пошегувах с приятелите си, както съм правил и преди. Можех да избегна този коментар и се извинявам за него, тъй като в онзи момент просто не прецених, че той ще предизвика подобна реакция” заяви Бонучи на пресконференция днес. 

„Бонучи сбърка и знае това. Разбирам адреналина и напрежението на момента, но подобно нещо не трябваше да бъде правено преди мач на националния отбор” заяви мениджърът на Италия Габриеле Ориали.