Агентът на Себастиан Джовинко заплаши, че ако клиентът му не заиграе редовно в Ювентус ще се стигне до напускането му през зимния трансферен прозорец.

Крилото има само 1 мач като титуляр до момента в Серия "А" и има доста спекулации около неговото бъдеще в торинския клуб, в последно време.

"Или ще заиграе редовно в отбора, или ще напусне", обяви агентът на италианския национал Андреа Д'Амико пред "Тики Така".

"Джовинко е израснал в отбора, а след това бе пратен в Емполи и Парма и доказа, че си струва и има качества".

"Честно казано това ме кара да се чудя защо хората са толкова изненадани, когато той играе силно. Кой би се поинтересувал от него, ако се стигне до напускането му? Определени всеки отбор иска да има такъв играч", каза още импресариото.

Футболният агент стигна доста далече в коментарите си, като дори призова Масимилиано Алегри да използва схема 4-3-3, така че на терена да има място за неговия клиент.

"Истината е, че клиентът ми е на 27 години и вече е достигнал своя пик във физическо и психическо отношение. Той е готов да бъде титуляр в Ювентус, особено ако Алегри се реши да промени формацията и да загърби това 3-5-2, за да използва 4-3-3", каза още агентът.