Андреа Пирло ще е готов за реванша на Ювентус срещу Борусия (Дортмунд) в Шампионска лига. Това съобщава авторитетният вестник La Stampa.

Още по темата

 


Световният шампион от 2006 г. вече не изпитва никакви болки в бедрото, но ще мине нов фитнес тест, който да покаже какво е здравословното му състояние. Пирло даже е казал на съотборниците си, че със сигурност ще играе в Германия.

Масимилиано Алегри обаче няма да рискува спускането му в игра в утрешното гостуване на Палермо в Серия „А“. Той предпочита да запази лидера си за мача на „Сигнал Идуна Парк“ в сряда.

Пирло получи травмата по време на първата среща между двата отбора, спечелена от Юве с 2:1. В края на първото полувреме ветеранът беше заменен от Роберто Перейра и пропусна следващите двубои на „бианконерите“ с Рома (1:1), Фиорентина (1:2) и Сасуоло (1:0).

Срещу Палермо пък се очаква Алегри да заложи на повечето от резервните си футболисти, тъй като Юве има 11 точки преднина пред Рома на върха в калчото. От 1-ата минута най-вероятно ще стартират Симоне Падоин, Андреа Бардзали, Анджело Огбона, Паоло де Челие, Стураро, Фернандо Йоренте и Алесандро Матри.