Агентът на нападателя на италианския шампион Ювентус – Алваро Мората, се е срещнал с представители на френския колос ПСЖ, съобщава вестник "Екип", цитиран от Juventusbulgaria.com.

Според информациите, страните вече са провели две срещи, като "принцовете" са били представлявани от един от спортните си директори Оливие Летан.

От ПСЖ проявяват засилен интерес към нападателя на Ювентус, който според спортния директор на торинския гранд Бепе Марота има 50% шанс да остане в Италия.

Реал Мадрид, откъдето стрелецът беше взет в Торино преди 2 години, има записана клауза в договора за обратно откупуване срещу сумата от 30 млн. евро. Испанският гранд възнамерява да го препродаде, а интересът към Алваро е изключително голям. Арсенал, Манчестър Юнайтед, ПСЖ са част от отборите с афинитет към младия голаджия.

Желанието на Ювентус е да задържи играча в Торино и за целта след финала на Шампионска лига в събота, ще се срещне с ръководството на Реал, за да се реши бъдеще на испанския национал.

При евентуална продажба на Мората, спряганите имена в трансферния списък на Юве са Единсон Кавани (ПСЖ) и Доменико Берарди (Сасуоло).