Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев преди мачовете от елита. Майкъла заяви, че ЦСКА-София няма да има проблеми при гостуването си на Пирин в мач от 4-ия кръг Първа лига и добави, че Левски няма да успее да победи Славия. Ето прогнозите му за предстоящите мачове от първенството:

Локомотив (ГО) – Дунав

"И двата отбора са на прилично ниво за българския футбол. Дунав показва добри игри, има добър треньор и е финансово стабилен. Локомотив пък е от търновския регион, който е традиционно силен. Президентите и на двата клуба са ми приятели и за това залагам на равенство".

Прогноза: Х

Черно море – Локомотив (Пд)

"Това е интересен мач и хванах бас с президента на Локомотив, че няма да спечелят. Но той знае, че отборът му е силен. Ще е тежка среща и за двата тима, но очаквам Черно море да спечели, защото от началото на сезона демонстрира отлична форма".

Прогноза: 1

Пирин – ЦСКА

"Пирин играе добър футбол, но няма как да победи ЦСКА. Загубата от Верея става един път. И тя показа, че ЦСКА е голям отбор като Лудогорец. Помните как разградчани загубиха от други новаци през годините – Любимец и Хасково. Сърцето ми е червено и винаги ще давам победа за ЦСКА".

Прогноза: 2

Лудогорец – Монтана

"Без коментар! Лудогорец ще излезе с резервите си и пак ще спечели без проблеми. Техните резерви спокойно могат да станат шампиони на България. Този отбор просто е №1 у нас".

Прогноза: 1

Нефтохимик – Берое

"Ясно се видя, че Нефтохимик още не е за Първа лига. Отборът е финансово добре, има отличен стадион, но още не може да се напасне. На "Българска армия" можеше да падне и с 0:10. Дано бързо успее да се адаптира. Очаквам Берое да спечели в Бургас".

Прогноза: 2

Славия – Левски

"Славия не играе добре от началото на сезона. Причината за това са елементарни индивидуални грешки. В отбора не могат да се оправдават, че имат млади играчи. Щом са на терена, значи са можещи и са мъже. Ако са неможещи, да ходят в дубъла. Левски пък да престане да реве от съдиите. Срещу Лудогорец им свириха 60% на 40%, а после пуснаха жалба. И да спрат да взимат куци чужденци, както правеше ЦСКА едно време".

Прогноза: 1

Верея – Ботев

"Всички говорят, че Верея ще спечели, защото победи ЦСКА. Но заложих 2 хиляди лева, че домакините няма да победят. Очаквам да се получи интересен мач, който да завърши наравно или Ботев да спечели".

Прогноза: Х/2