Българският хегемон Лудогорец има шансове да се пребори с Базел или Арсенал в груповата фаза на Шампионска лига. Това заяви анализаторът на Gol.bg. Георги Илиев.

Третият съперник на разградчани в най-силния клубен турнир е ПСЖ, но Майкъла добави, че французите са от друго измерение въпреки напускането на Златан Ибрахимович.

"Смятам, че групата на Лудогорец е добра", каза бившият защитник пред нашата медия. "Отборът е на нивото на Базел. Швейцарците са клуб с традиции и двата тима вече са играли доста пъти помежду си. Но през това време Лудогорец напрекъснато расте. Всички знаем класата на Арсенал и какви успехи има. Но съставът на Арсен Венгер играе на приливи и отливи. Безспорно големият фаворит тук е ПСЖ, който и без Ибрахимович, е много силен", добави Майкъла.

Попитан на въпрос дали разградчани могат да се борят за третото място в групата, той заяви: "Разбира се. И не само с Базел, но и с Арсенал. Битката ще е за продължаване напред и през пролетта. Без значение дали в Лига Европа или Шампионска лига", завърши с оптимистичната си прогноза Майкъла.