ЦСКА-София да вземе под наем треньора на казахстанския Атирау Стойчо Младенов за сблъсъка с Левски на 15 октомври. Това призова в шеговит тон анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Бившият защитник заяви, че ако това беше възможно, победата на "червените" на "Васил Левски" щеше да е в кърпа вързана. Екзекуторът на Ливърпул доказа, че знае как да поставя на колена "сините" преди няколко години, когато начело на автентичния ЦСКА постигна шест поредни победи във вечното дерби за "А" група.

"ЦСКА да вземе Стойчо Младенов под наем само за този мач. Да го доведат на 10 октомври да мотивира и подготви отбора, а на 16 да го пуснат да си ходи в Казахстан. Все пак трябва да остане една вечер за празненствата по случай победата и да пие едно шампанско", заяви в типичния си стил Майкъла.

Той коментира и отстраняването на капитана Борис Галчев, който не е попадал в групата на Едуард Йорданеску в последните четири мача. Официалната версия за това е нарушаване на вътрешния правилник.

"Не мисля, че това е причината", каза по темата Майкъла. "Не разчитат на него заради спортно-технически качества и търсят причина, за да се освободят от Галчев. За "В" група беше отличен футболист, но в момента ЦСКА има много по-добри играчи на неговата позиция", добави Илиев.