Звезден тандем Пеп Гуардиола – Жозе Моуриньо няма да успее да постигне успехи начело на националния ни отбор по футбол. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"Който и да дойде, няма какво да промени. С Гуардиола и Моуриньо в пакет пак няма да имаме шансове да се класираме на голям форум. В тази ситуация селекционерите са абсолютно безпомощни и ги съжалявам. Футболистите ни не са научени от малки на основни неща и това е основният проблем", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той коментира и очаквания титулярен състав на Петър Хубчев за тазвечершното гостуване на Швеция. Предполага се, че спецът ще остави на резервната скамейка един от най-креативните ни футболисти Марселиньо. "За такъв футболист винаги има място в отбора. Но Хубачев си има виждания и той знае най-добре. Ако преди мача се знаеше кой как ще се представи, какъв ден ще има, щеше да е много лесно", добави Майкъла, а накрая заяви, че е твърдо "за" натурализиране на чужденци.

"Това го има в цял свят. Като не произвеждаш, ще взимаш футболисти от други държави. Освен това младите ни играчи могат да се учат от тях", завърши Илиев.

Мачът в Стокхолм започва в 21.45 часа наше време и ще може да се проследи на живо в Gol.bg.