Левски трябва да се съсредоточи върху финансовото си положение, не върху резултатите в Първа лига, смята анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"Клубът има сериозни проблеми, с които трябва да се пребори. Това трябва да е приоритетът на ръководството. И дано не вкарват Даниел Боримиров и Николай Митов в схеми. Те трябва да отговарят само по спортно-техническите въпроси", заяви Майкъла.

Той каза още, че Митов е много по-добър вариант за треньор на "сините", отколкото освободения преди дербито с ЦСКА Елин Топузаков. "Личи се, че Левски работи много сериозно при изпълненията на статичните положения. Това е похвално и е работа на треньора, той все пак трябва да си заслужи заплатата", добави Майкъла.

Илиев заяви още, че Берое не е получил две 110%-ви дузпи при домакинството на "сините" (1:0). "Абсолютни дузпи. Левски игра по-добре след 20-ата минута, имаше положения да изравни, но ги пропиля. Но 5 от 5 за Берое в Стара Загора хич не е лош показател. Левски си гради добър имидж и в този град", завърши Майкъла.