Нападателят на Левски Валери Божинов е на мнение, че той и неговите съотборници са оставили сърцата си на терена. Според него причината за несполуките на „сините” са свръхестествени сили.

Още по темата

"Всички съжаляваме, че така се получи. Първо да благодаря на момчетата, че си оставиха душата и сърцето на терена. Но има и такива моменти. Явно има някаква магия заради 100-годишнината”, започна Божинов.

„Не може така да се получава точно този сезон. Има някаква магия, не знам... Явно никой не иска Левски да има успехи. Изгубихме Купата и титлата. Сега беше най-важният ни мач, загубихме и него.”

”От името на отбора искам да се извиня на всички фенове. Вече стана банално, но имахме невероятна подкрепа, но пак поредно разочарование. Феновете на Левски винаги ще обичат Левски. Оттук нататък в останалия месец трябва да играем за Левски.”

„Вече няма напрежение, така че ще играем без напрежение. Надявам се да радваме всичките ни привърженици. Жалко е, но ги има и тези моменти. Ще даваме всичко от себе си до края.”

”В Левски винаги ще има напрежение, никога няма да има спокойствие в Левски и ЦСКА. Да, единият отбор в момента е по-добре, не можем да го отречем. Спокойствие в Левски ще има, когато си взел шампионата и Купата на България", добави Божинов.