Наставникът на Левски Елин Топузаков не скри разочарованието си след поражението с 1:3 от ЦСКА, което е четвърто за „сините” от вечния съперник през този сезон.

Още по темата

"Много неща не ни достигнаха. Щом не сме победили, значи не сме си свършили работата", сподели Елин Топузаков след срещата.

"Изравнихме им и се вдигнахме, но позволихме отново да ни поведат от наша контраатака, която спряха в зародиш.”

„Вторият гол на ЦСКА стана от наша грешка, той тотално ни сломи. Лошото е, че отново не си повярвахме и не проведохме мача така, както искахме. Не успяхме да направим някаква офанзива пред вратата и да победим.”

„А за третия гол - дали с него, дали без него... Всички сме разочаровани, не само феновете. Загуба от ЦСКА винаги боли.”

”Няма какво да говорим само, че ще рестартираме, ще променяме нещо. Ще играем, ще се борим, да се надяваме поне да показваме дух.”

„Закономерно и загубихме срещата. Аз съм човекът, който всеки ден работи с отбора и затова избирам състава. Затова избрах такъв състав.”

„През седмицата тези играчи ми показаха най-голямо старание. Затова заложих на тях. Юношите мисля, че при мен не могат да се оплачат.”

„Мисля, че няма човек в клуба, който в момента да не се срамува от представянето на Левски. Но трябва да се продължава напред, защото Левски трябва да продължи да съществува“.”

„Не съжалявам за нито една постъпка в живота си, в това число и, че оглавих Левски. Каквото мога давам всичко от себе си. Сезонът беше провален още лятото, когато отпаднахме от Иртиш. Сезонът е пълен провал”, добави Топчо.