Левски почти влезе в ритъм със заплатите. Два дни отборът и персоналът си получават забавени възнаграждения. Служителите прибират остатъка от парите за март и април, футболистите и треньорите - за април и май, пише "Труд".
 
Така след изтеклия сезон на мъки днес нито един играч няма право да скъса договор по вина на клуба за забавени суми. А неотдавна месеци наред управата трепереше отборът да не се разпадне, докато спортният директор Георги Иванов вършеше подвизи с „психотерапия“ на недоволни футболисти. Но - махна се преди седмица Тодор Батков и парички започнаха да се явяват.

„Очакваме до края на юли клубът да се стабилизира с голям спонсор, който ще е български“, заяви изпълнителният директор Константин Баждеков. В първата половина на месеца ще има подписи с „Виваком“ срещу 5,5 млн. лв. на сезон.
 
Левски се размина с мароканското крило Абделазиз Халута, който подписа с румънския Пандури. Холандецът Гийон Фернандес няма да дойде за деветка. Малък е шансът и за план „Б“ за атаката - Венци Христов (Риека). Актуален е план „В“ - тъмнокож от Холандия. Още текат разговори с халфа Георги Костадинов, играл в Берое.