Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо потвърди интереса към нападателя на хърватския Риека Венцислав Христов.

Още по темата

 

Той заяви, че до няколко дни "сините" трябва да имат нов нападател. Сред вариантите е сенегалецът Бебето, както и Атанас Курдов, който тренира и играе в контролите на столичани, но още не е подписал.

"Целта вече са ни централните нападатели. На там сме се насочили. Водим преговори с няколко. Не искам да коментирам отделни играчи, докато нещо не стане официално. Имаме интерес към Венци Христов, но той има и клуб, с който разговаряме. До два-три дни ще знаем кой ще е централният нападател", каза Гонзо, след което отрече информациите, че шефът на ДЮШ Даниел Бориморов ще напусна поста си.

"Чакаме да видим дали документите на Наско Курдов са изрядни, ако те могат да създадат проблеми на Левски, няма да го вземем. Разговаряме с неговите адвокати и агенти. Ако всичко е наред, ние ще подпишем договор с Наско Курдов", добави Гонзо.

Накрая той изрази задоволството си от привличането на централния защитник Максимилиан Карнер и каза, че отбранителният вал вече е окомплектован.