Спортният директор на Левски Станислав Ангелов заяви, че клубното ръководство ще излезе в понеделник с официална позиция след днешната изненадваща оставка на старши треньора Люпко Петрович.

"Ще излезем от клуба с официална позиция в близките дни и всичко ще стане ясно. Аз ако съм искал да сменя Люпко, съм щял да го сменя. Глупости са, че съм говорил с друг треньор зад гърба му.

Дори напротив. Работихме много добре с него. Бяхме прекрасен екип. Давам му отлична оценка. Оставя отбора на първо място. За всички нас това беше изненадващо, но явно човекът си е преценил. Досега бяхме заедно. Между нас няма никаква драма. Прегърнахме се. Той сам реши да си тръгне. Аз лично му благодаря. Получил съм много ценни съвети от него.

Как да реша за два часа кой ще е новият треньор? В момента си имаме страхотни треньори, клубът ще излезе скоро с позиция. В понеделник ще излезем с официална информация. Все пак тази оставка трябва да се съберем, да я приемем, да решим като клуб какво да правим и след това ще излезем с официална информация", каза Ангелов.