Промените по високите етажи в Левски продължават. Един от най-доверените хора на собственика Спас Русев - Деян Петков, освобождава мястото си в Надзорния съвет, съобщава "Стандарт". Това ще се случи на предстоящото Общо събрание на акционерите на 20 февруари. 

Причината Деян Петков да напусне управата на 26-кратния шампион на България е предложение за държавна работа. Бившият директор по сигурността във "Виваком" акостира на "Георги Аспарухов" през лятото на миналата година. 

Тогава бизнесменът Спас Русев придоби мажоритарния пакет от акциите на "сините", а с него в Надзора влязоха синът му Евгени и въпросният Петков. Последният беше един от честите посетители в ложата на "Герена" в мачовете от Първа професионална лига. 

Раздялата с Деян Петков няма да е единствената промяна на Общото събрание. Очаква се на сбирката Даниел Боримиров официално да придобие голям пакет акции, дадени му от Спас Русев. Припомняме, че от началото на седмицата "домът" на Левски официално има и ново име - "Vivacom Arena Георги Аспарухов".