Още по темата

 

Футболен клуб Левски и БТК подписаха допълнително споразумение, което ще дава преференции за феновете на отбора и в същото време самият клуб ще получава комисиона от всеки подписан договор. Нованата съобщи лично изпълнителният директор Дияна Иванова.

"Това е нова възможност за всички левскари и нашия клуб. ПФК Левски и БТК подписаха допълнително споразумение към основния договор, което ще дава възможност на всеки един човек, който идентифицира себе си като левскар, да се ползва с преференциални условия при подписване на личния си договор с телекомуникационната компания. Ще има преференции по план "Само Левски", което ще подпомага пряко клуба, който ще получава комисионна от всеки договор. Благодарна съм на БТК и на всеки, който чувства себе си левскар", каза Иванова.

"За да се осъществи това сътрудничество, ПФК Левски и всички формации на привържениците ще раздават талони, като всеки от тях важи за един договор. За първи път такива талони ще бъдат раздавани при представянето на отбора на 19-и", добави изпълнителният директор.