Старши треньорът на Левски Елин Топузаков бе разочарован във всички компоненти от играта на неговия отбор в мача срещу Пирин (0:1). 
 

„Голямо разочарование, не показахме нищо от това, което тренираме и изискваме от футболистите. Да се надяваме, че в следващите мачове ще можем да се извиним с резултати поведение. От всичко съм разочарован, няма смисъл да изреждам.” 
 
„Новата схема? Без значение каква схема играем, тя трябва да бъде печеливша. Това зависи от мен и щаба да не изглеждаме така, както днес. Всеки може да загуби мач, но не и така, както ние го направихме днес.” 
 
„Поздравявам Милен, в крайна сметка футболистите са изпълнители на терена.” 
 
„Много неща се губиха, дори трайното овладяване на топката, дори самочувствието, когато овладеем топката, комбинации… Да не навлизам в конкретика, защото днес не се получи нищо.” 
 
„Шансовете за първото място? Ние първо гледаме нашия си двор и нашия отбор. Трябва да направим на първо време боеспособен състав, да си печелим мачовете и да печелим повече точки. А дали ще имаме шанс да се преборим за нещо повече от второто място, ще поживеем и ще видим.” 
 
„Шампионски манталитет? Не, днес не се видя”, каза Топузаков пред „Диема Спорт”.