Треньорът на Левски Николай Митов призна слабата игра на "сините" в дербито с ЦСКА-София и оправда недоволството на привържениците. Жадното обаче се закани, че няма да си тръгва от "Герена", тъй като се е захванал да направи Левски силен отбор, независимо от трънливия път.

"Никога няма да обвиня футболистите пред медиите, не е в мой стил. Оставам на "Герена", тъй като имам договор за още една година. Не съжалявам за нищо. Дошъл съм да направя силен отбор и ще го направя. Имам здрава психика и търпение.

Не съм с пораженческо мислене. Казах ви - още с идването си знаех през какво ще мина. Това обаче е пътят. Иначе пак ще си говорим, че сме добре, ама всъщност пет години нищо не правим", коментира треньорът на "сините".

"Пак не влизаме в мача, първа минута - гол. Топката ни е в краката и ние допускаме по елементарен начин да ни я вземат и да направим фаул. Цяла седмица говоря, че трябва да сме концентрирани. Ако има някаква несигурност, топката да се изритва напред. Поздравявам съперника, заслужена победа за него. Имаме много работа да вършим.

Играем слабо, това е очевидно, но към момента това са ни възможностите си. Представянето ни не е това, което искам да виждам, но аз бях наясно с това още с идването си. Оставих четиримата футболисти с изтичащи договори, за да видя реално какво е нивото на останалите", каза още наставникът на "сините".