Вратарят на Левски Боян Йоргачевич вече е готов за игра и тренира абсолютно наравно със съотборниците си. От „Герена" не бързат с прогнозите дали сърбинът ще влезе в групата за реванша със Сутиеска, но по начина му на подготовка личи, че има шансове това да стане, съобщава "Тема спорт".

Друг от вратарите - Николай Кръстев, все още е на индивидуална програма. Отделно от групата се готви и нападателят Серджиу Буш. Неговият проблем датира още от края на пролетта. Той пострада във финала за Купата на Румъния с екипа на Астра Гюргево. Буш влезе като резерва в първия мач с черногорците, вероятно същото ще е положението и в мача в четвъртък в Никшич. При това положение отново в центъра на нападението сам ще е Жуниор Мапуку, който наниза два гола на черногорците при победата с 3:1. Черната сила, както сам се промотира привлеченият от Берое играч, все още не е готов кондиционно и дори на 50 процента, както обяви напусналият кондиционен треньор Роко Перота.

От Левски реагираха бързо след раздялата с италианския специалист и привлякоха в представителния тим Петър Пеев, който досега работи в детско-юношеската школа. Той е защитил докторантура и ще влезе в щаба на Николай Митов като асистент на дългогодишния кондиционен треньор Ясен Екимов.