Легендата на Левски Наско Сираков доказа, че все още може да вълнува емоциите на феновете, но вече далеч не печели еднозначно подкрепата им.

След своеобразната декларация, която публикува чрез фейсбук профила на своята съпруга Илияна Раева, Сектор Б се разцепи в мнението си за казаното от Сираков, показа проверка на „Меридиан Мач". Поглед в мрежата и форумите показва, че част от привържениците са настроени „Про" Сираков и аплодират атаките срещу собственика на хегемона Лудогорец -Кирил Домусчиев.

Голяма част от феновете обаче съзират дългата ръка на скандалния бизнесмен Гриша Ганчев зад залпа на Наско. Вече близо две години витаят слуховете, че Сираков е неформален съветник на собственика на ЦСКА-София. Сред далите позиция е и известният с прякора си Тубата „син" привърженик, който организира импровизираното погребение с катафалка на ЦСКА преди две години.

„Да се радваш на тези думи сега е все едно да се радваш на Гриша Ганчев", написа Николай Нинов, който е сред основателите на фен-фракцията „София-Запад", както и на Националния клуб на привържениците. Част от „сините" фенове обаче подкрепиха Сираков, който на няколко пъти през последния месец атакува остро съдиите, заради начина по който свирят на Левски.