Велислав Вуцов направи на пух и прах Левски не само относно равенството със Славия, а и като цялостно представяне. Бившият треньор на сини и бели бе гост в студиото на Диема Спорт за мача и започна коментара си веднага след мнението на Делио Роси пред репортера на пистата.

„Нищо не разбрах какво каза Роси. Говореше като Сергей Станишев. Много думи, ама нищо не е ясно какво говори. Като типичен политик, приказва разтегливо и се оправдава. Ама ние това тренираме, ама ние това правим“, коментира Вили Вуцов. 

„Ама харесват ли го феновете този отбор, реален ли е футбола, който показва Левски? Не виждаме реакция по време на мача, не виждам призиви, не виждам указания. Както почва мача, така и завършва. Такъв Левски не съм виждал, който не напада".

"Те не играят, те мишкуват, стоят отзад и гледат, хитруват нещо. А въпросът е накъде върви Левски, дали са 9 точки изоставане или колко, не е важно, не ги знам какво тренират. При Делио Роси подобрили защитата. Добре, ама са влошили нападението".

"И после - колко е лош Люпко Петрович. Той беше щастлив в Левски, но други фактори повлияха. Ами този отбор сега добър ли е, атестат - имаше 400-500 човека на мача. Това е една лъжа, която група клакьори разтеглят. Този балон няма как да издържи дълго време".

"Делио Роси приемам, че е добър треньор. Ама как не му направихте характеристика преди да го ангажирате?! Той няма отбор, в който да има над 44 процента успеваемост на мачовете. Ама Левски не може да си позволи да играе прибрано и изчаквателно".

"За купата какво - един мач с Ботев Гълъбово с продължение и един с Монтана с автогол.Младите какво? Вече 3 години гледам Мики Орачев. Ами аман от Мики Орачев!“, завърши унищожителната си критика Велислав Вуцов.