Козмин Моци и Фабио Ешпиньо са се извинили пред съотборниците си в Лудогорец за грозното си поведение по време на загубата от Литекс в „А” група.

Това заяви треньорът на шампионите Георги Дерменджиев след днешното гостуване в Ловеч в първи мач от 1/4-финалите за Купата на България. Срещата завърши 0:0, а реваншът е на 18 март в Разград.

Двамата получиха последно предупреждение за отстраняване от отбора и бяха глобени от ръководството на клуба. ”Нашите стандарти са изключително високи и не може да се реагира по такъв начин на мач, в който са ни необходими точки. Те го приеха с ясното съзнание, че са сбъркали. Единият, че е ощетил тима да остане с един човек по-малко, когато са ни необходими точки. Моци и Ешпиньо се извиниха на отбора”, каза Дерменджиев.

Той коментира и равенството в Ловеч, като заяви, че е останал доволен от представянето на състезателите си. „Изиграхме много добър двубой. Контролирахме играта през цялото време, това е турнирен мач и трябваше да внимаваме да не допуснем гол на реванша. Има още 90 минути, в които трябва да решим срещата в наша полза”, добави специалистът.