Галерия

Съпругата на Лауренциу Регекампф Ана-Мария Продан работи здраво по селекцията на "Литекс". Румънската секс бомба, която е сред най-големите мениджъри в родината си, е човекът, който може да докара в Ловеч централния бранител Лукаш Сукала. Бившият лидер на "Стяуа" е следен от ловчанлии, както вече информираха медиите в Румъния.

Сукала разтрогна своя договор с "Ал-Итихад" и може да премине като свободен агент в "Литекс". Именно Ана-Мария Продан движеше делата на полския централен бранител, когато той премина на "Генча", а след това подписа и в Саудитска Арабия. На този етап обаче Сукала трябва да намали сериозно финансовите си претенции, за да може да заиграе в Ловеч.

В Саудитска Арабия полякът е прибирал по около 700-800 хил. евро на година, докато в "Литекс" най-високите заплати на година са в пъти по-ниски. Както е известно, ловчанлии са сред отборите, които не се изхвърлят с големи заплати, след като там играят основно млади български футболисти.

Според различни източници шампионът "Лудогорец" също следи Сукала и ситуацията около него. Бившият клуб на поляка "Стяуа" също може да пробва да го върне в Румъния.

Вчера медиите в Полша разкриха, че интерес към Сукала има и от Турция. Става въпрос за новака в Суперлигата "Османлъспор", който е воден от Мустафа Решит Акджай. Треньорът харесва централния защитник и иска да се подсили с него.