Фернандо Торес напомни за най-добрите си дни с два прекрасни гола във вратата на Челси и донесе победана на Ливърпул с 2:0, с което върна усмивките върху лицата на феновете.

Испанецът вече има 4 попадения през кампанията, но като цяло 2010 година е изпълнена с контузии за него и той смята, че все още не е в най-доброто си състояние, въпреки доброто представяне срещу шампионите.

"Наистина ми беше трудно след всичките тези контузии, но не спирам да тренирам и се чувствам все по-добре. Не зная, кога ще бъда в най-добра форма, но се надявам това да стане много скоро. Зная, че очакванията са големи, но мога да се справя" каза той пред "Скай Спортс".

След победата Мърсисайдци се изкачиха на 9-о място в класирането с 15 точки, само на 5 зад 4-ото място, но според него Червените не трябва да изпадат в голяма еуфория.

"Просто трябва да продължим да печелим. Взехме 3 мача за последните 7 дни, но сега трябва да забравим за това и да продължим да постигаме добри резултати" добави той.

В следващите си мачове Ливърпул играе с Уигън, Стоук, Уест Хям и Тотнъм, така че е много вероятно да постигне още няколко победи, с които ще се приближи още повече до лидерите.