Дори и след края на шоуто „Ергенът“ участничката Виктория Асенова продължава да провокира внимание. Направи всичко по силите си да спечели ергена Алекс и макар че бе отхвърлена, не свали гарда. Оказа се, че драмите й далеч не са само на любовния фронт. Тя е била изгонена и от БФС, като лично новият президент на централата Георги Иванов-Гонзо й посочил вратата, но пък открила любовта.

От участието си в „Ергенът“ имам и негативна следа. Загубих работата си в БФС. Мислех, че ще мога да инфлуенсърствам и да работя в централата, но ме уволниха. Причината – уж съм уронила репутацията на БФС. Аз не знам дали репутацията е много висока и след мен… Новият президент Георги Иванов-Гонзо ме уволни“, разкрива Виктория Асенова.

Но пък е успяла да срещне любовта. На няколко пъти Виктория е засичана в компанията на мъж. Наскоро пък Асенова качи няколко кадъра от басейн край София, на който позира по секси бански. Нищо чудно зад кадър, или по-точно този, направил фотосите й, да е новото й гадже, пише „България днес“.

Снимка: БГНЕС