Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс даде да се разбере, че нападателят на отбора Даниел Стъридж е почти в оптимална физическа форма и съвсем скоро ще започва отново всеки мач като титуляр.

Той е на мнение, че феновете ще могат да видят стария Стъридж, който нижеше гол след гол за тима през изминалата кампания. 

Стрелецът изигра 105 минути при загубата от дузпи срещу Бешикташ в Лига Европа, но срещу Манчестър Сити влезе като резерва четвърт час преди края.

"Даниел още не е напълно готов физически и това е трудно за него. Той обаче е развълнуван много от схемата ни на игра. Ако поставя напълно готов физически Стъридж в предни позиции, тогава схемата ни ще блесне отново", обяви Роджърс, цитиран от медиите на Острова, като обяви че стрелецът е близо до оптимална физическа форма.

"Елате в края на седмицата, Дани отново ще може да играе във всеки мач и ще бъде в голяма серия от поредни срещи в които е взел пълноценно участие. Той не е съвсем готов още, за да прави това във Висшата лига и точно за това му дадох шанс в Лига Европа. Това бе чудесна възможност да натрупа игрова практика. След пет месеца извън строя няма как да форсираме нещата".

"Той е много решен да играе във всеки мач и когато го видим напълно готов ще бъде отново същия брилянтен Стъридж, който познаваме", завърши Роджърс.