Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс демонстрира оптимизъм относно бъдещето на Рахийм Стърлинг и счита, че той ще остане в отбора. 

Напоследък се говори усилено, че младият нападател ще напусне Червените, като слуховете бяха засилени, след като клубът отмени насрочените за днес разговори с агента му. 

Стърлинг вече отказа едно предложение и настрои част от феновете, които го освиркаха при получаването на наградата за най-добър млад играч на сезона на мърсисайдци. Някои клубни легенди също демонстрираха недоволството си от неговото поведение. 

„Рахийм има договор за още две години с нас и аз очаквам, той да го изпълни и да се държи по начина, по който винаги е правил. Не мисля, че е показал, че не е щастлив. Неговият представител ясно показа, че иска разговорите за бъдещето му да се състоят след края на сезона и аз вярва, че те ще се случат през лятото“ заяви Роджърс. 

„Ние искаем да решим ситуацията около контракта му, но моето отношение към него няма да се промени. Собствениците са показали, че имат авторитет и винаги са се справяли в подобно положение“ добави той.