Полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо сподели, че няма търпение да играе с новия си съотборник Роберто Фирмино, който беше привлечен от Хофенхайм.

Още по темата

 

"Трансферът му е страхотна новина. Фирмино е чудесен футболист, когото познавам добре от бразилския национален отбор. Той е прекрасен човек", каза Коутиньо, цитиран на официалната страница на Ливърпул в интернет.

"Той е силен физически, бърз, подвижен и има страхотни умения с топка в крака. Освен това вкарва много голове, невероятен нападател е. Сигурен съм, че ще ни бъде от голяма помощ през следващия сезон."

"След като чух новината за трансфера, веднага го приветствах с "добре дошъл в Ливърпул". Казах му, че той идва в клуб, който е като семейство. Пожелах му страхотен и много успешен първи сезон в Ливърпул."

"Нямам търпение сезонът да започне, за да играя с Фирмино за Ливърпул. Нямам търпение не само да играя отново за клуба, но да помогна да бъдем в позиция за спечелване на трофеи."

"Както вече казах, много съм щастлив, че той подписа с Ливърпул. Радвам се за него и за останалите ни нови покупки. Тимът ни ще стане по-силен с тях. Оптимист съм за задаващия се сезон", завърши Коутиньо.