Ливърпул може да спечели титлата в края на сезона, обяви спокойно защитникът на тима Натаниъл Клайн. 

Червените показват впечатляващ футбол в началото на кампанията, като победиха като гости Арсенал и Челси, направиха 1:1 на терена на Тотнъм и имат 10 точки след първите 5 мача. 

Освен това те сразиха и шампиона Лестър с 4:1 в единственото си домакинство, така че и феновете са оптимисти за следващите двубои. 

„Не виждам защо да не спечелим титлата. Имаме необходимите играчи, за да се борим за нея. Ако продължим да играем по този начин, тогава вярвам, че ще бъдем сред претендентите в края на кампанията” заяви Клайн, чийто тим не играе в Европа, което за мнозина също е бонус. 

„Доброто ни представяне се дължи на това, че всеки знае какво се иска от него. Клоп е напълно ясен в изискванията си и когато някой не се справя, треньорът му го казва. Определено сме трудни за преодоляване, тъй като играем много бърз футбол и радваме окото с играта си” добави бранителят, чийто тим утре приема Хъл Сити в поредния си мач от Висшата лига. 

„Смятам, че сме научили уроците си и знаем, че най-важното е да отговориш бързо след разочарование. Показахме точно това след поражението от Бърнли” каза още Клайн.