Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от инфарктната победа над Лестър с 3:2 и специално похвали стража на тима Симон Миньоле за отличната работа, която свърши.

Вратарят спаси един страхотен шанс и освен това спаси и дузпата с която "лисиците" можеха да стигнат до реми и така да задълбочат кризата в мърсисайдския тим.

"Мисля, че заслужавахме победата и в крайна сметка я постигнахме, така че това бе един добър ден за нас", коментира германецът на пресконференцията след мача.

"Миньоле се представи страхотно, няма какво повече да коментирам. Когато спасиш отбора си, тогава очевидно си имал добър ден. Очевидно на него му се отдава да спасява дузпи", каза още специалистът.

Стражът е спасил 7 от 15-те дузпи с които се е сблъскал във Висшата лига от 2013 година до момента.

"Решението за дузпата не бе много готино за нас, но все още имахме малка надежда и тогава Симон се прояви и помогна на отбора да стигне до трите точки", отбеляза още германецът. 

"В този мач бе важно да постигнем резултат. Ние не сме като баскетболния отбор Харлем Глоубтротърс да правим шоу на терена. Точно за този мач бяхме излезли с идеята да постигнем резултат, а не да играем красиво".