Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо настоява, че неговият тим го очаква красив мач срещу Ливърпул на "Анфийлд" и неговите играчи няма да се стреснат от атмосферата на противниковия стадион.

Двата тима ще се изправят един срещу друг утре. 

"За мен е доста забавно, когато хората говорят за страхотна атмосфера и за пълни трибуни. Те говорят така, сякаш ние не харесваме това нещо. Напротив, точно това е нещото, което искаме във всеки един мач", обяви той на пресконференцията преди срещата.

"Когато Барселона играе срещу Лас Палмас на полупразен стадион, дали играчите са доволни от това според вас? Смятате ли, че играчите на Лас Палмас не биха предпочели да играят пред пълен "Ноу Камп" и пред страхотна атмосфера за футбол?".

"Говорите за "Анфийлд", като че ли това е голям проблем. Напротив, това е нещо страхотно. Нашето желание е да играем пред пълни трибуни, на пълни стадиони. Никога не съм виждал играч, който да се оплаче, че подобна атмосфера му идва в повече". 

"Отиваме да се изправим срещу един голям отбор с големи традиции на един невероятен стадион, който също има много големи традиции. Знаем, че феновете им са враждебно настроени срещу нас от много години насам". 

"Ние обаче сме много щастливи, че ще играем на един препълнен "Анфийлд" и определено това е нещо красиво".