БФС прикрива голям скандал с участието на изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев. Той си е позволил да посегне на един от реферите на двубоя на дублиращия тим с Локо Горна Оряховица в Б група. Мачът се игра на 30 април в Разград, а домакините спечелиха с 2:1. Грозната сцена се разиграва през второто полувреме, като поводът за нея е подмината дузпа за Лудогорец, пише вестник "Тема спорт".
 
Видео с грубата проява на Петричев се появи в интернет преди два дни. В публикуваните кадри се вижда как изпълнителният директор на Лудогорец тръгва заплашително по тъчлинията и търси разправа със страничния съдия от близката страна Андрей Николов, като на видеото се вижда как му посяга. Делегатът на срещата Трифонов се опитва да го спре, но шефът на Лудогорец все пак успява да замахне към арбитъра. Скандалната случка става, докато срещата е в ход, а не след нея.
 
Според информация на "Тема Спорт" видеото е направено от човек, придружаващ Локомотив ГО. Въпреки своеволията на Петричев няколко дни по-късно от Дисциплинарната комисия не му налагат никакво наказание. Не е ясно дали въобще председателят й Юри Кучев и колегите му са запознати със скандалната ситуация, или нещата не са били описани в протокола на делегата. Ако второто е вярно, това е прикриване.
 
В този мач съдийски наблюдател е Борис Борисов.
 
Главният рефер Волен Чинков не е успял да се справи с ръководенето на срещата и е показал цели 11 жълти и 1 червен картон, който е на сметката на гостите и е за Милен Желев. Изходът на двубоя бе с голяма важност за Лудогорец II, тъй като по това време тимът, воден от Галин Иванов, бе под реалната угроза да изпадне във В група.
 
Припомняме, че през есента Петричев се забърка и в друг грозен скандал по време на мача с Литекс в Разград. Тогава той спринтира в ложата към Стойчо Стоилов и двамата си размениха реплики.