Върджил Мисиджан ще остане извън групата и за утрешното гостуване на Септември на „Васил Левски“. Холандското крило продължава да е извън сметките на старши треньора Димитър Димитров-Херо.

Както е известно, преди първия мач от групите на Лига Европа с Истанбул ББ изненадващо се оказа, че Вура не е в групата. Тогава специалистът само заяви, че няма да влиза в обяснителен режим, но добави, че ще липсва на тима.

Оказа се, че Мисиджан засега не желае да преподпише своя договор с клуба. Причината - през лятото Лудогорец е отказал добра оферта за него въпреки обещанията, че ще бъде продаден в чужбина. 

Играчът остана извън 18-те при победите над Ботев Пловдив и Оборище за купата. След успеха над канарчетата Димитров само сподели, че се надява нещата да бъдат уредени. Специалистът бил бесен, че не може да разчита на крилото, като се надявал разминаванията му с ръководството да бъдат изгладени.

Очаква се Херо да пусне като титуляр срещу Септември „спасителя“ Клаудиу Кешерю. Румънецът влезе като резерва срещу Оборище за купата и вкара два гола в продълженията, като по този начин орлите избегнаха резила да отпаднат от втородивизионния тим.

Откакто Димитър Димитров пое тима, Кешерю често остава на пейката. Очевидно румънецът не се ползва с особено доверие от Херо.

Сред титулярите ще се завърне и Марселиньо, който също се наложи да влиза в края на редовното време, за да спасява положението с Оборище. Самият треньор пък е провел дълъг разговор, и то на висок тон, с играчите след трудната победа.