Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров и неговият екип ще продължат с ротацията на вратарския пост. Почти сигурно в четвъртък при домакинството на Хофенхайм под рамката ще застане аржентинецът Хорхе Браун, пише "Тема спорт". 

В последните две срещи - със Септември Сф и Оборище Панагюрище за купата, пази бразилецът Ренан. Треньорът на вратарите при орлите Бернд Дреер залага на двамата средно за по два мача и предприема рокада. В първата среща от групите на Лига Европа срещу Истанбул Б (0:0) като гост пак пази Браун. 

Така се очаква да е и в четвъртък. В състава след изтърпяно наказание от три мача се завръща  Марселиньо.  Бразилецът не игра срещу Судува в двата плейофа и с турския тим, след като бе изгонен в реванша с Апоел Беер Шева от плейофите за Шампионската лига. Той ще действа на обичайната си позиция зад нападателя. 

За върха на атаката пък Херо има сериозни колебания -дали да заложи на Клаудиу Кешеру. Румънецът не се ползва с особено доверие при Димитров, макар че игра в последните два двубоя със Септември Сф и Оборище. 

Специалистът предпочита бразилеца Жоао Паоло. Почти сигурно в пореден двубой извън групата ще остане Върджил Мисиджан. Холандецът изненадващо отпадна от 18-те за двубоя с Истанбул Б на 14 септември и от тогава е аут от състава. 

Според запознати причината е, че Вура отказва да преподпише договора си, след като през лятото ръководството е отхвърлило оферта за него от чужбина въпреки обещанието за продажба. 

Карето в отбрана, ако няма контузии, ще е в познатия си вид - Моци и Пластун в центъра и Сисиньо и Натанаел на бековете. В средата на терена ще си партнират Светослав Дяков и Анисе.