Левски – Локомотив (ГО), мач от 21-ия кръг на Първа лига, стадион: "Георги Аспарухов", начало: 17.30 часа

Групата на Левски за мача:

Вратари: Йоргачевич, Кръстев

Защитници: Яблонски, Минев, Сандберг, Александров, Лукин, С. Александров

Халфове: Де Ноойер, Прохазка, Огнянов, Нар, Аниете, Найденов, Краев, Ст. Иванов

Нападатели: Сукуна, Адениджи

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:

Левски беше разтърсен от сериозни катаклизми през седмицата, но въпреки това ще търси задължителна победа при днешното си домакинство на Локомотив Горна Оряховица. В миналия кръг "сините" паднаха с 0:1 от Пирин в Благоевград и тотално абдикираха от борбата с Лудогорец за титлата. Сега основната задача е да се запази 2-то място, защото 26-кратният шампион на България има 5 точки аванс пред основния си преследвач ЦСКА-София.

Очаква се треньорът на столичани Елин Топузаков отново да заложи на схема 3-5-2, но той няма да може да разчита на наказанието Мехди Бурабия и Георги Костадинов. Божидар Краев и Антон Огнянов най-вероятно ще започнат титуляри за Левски, докато Амаду Сукуна отново ще седне на пейката за сметка на Бабатунде Адениджи.

Гостите от Горна Оряховица също имат известни кадрови проблеми. Иван Колев ще е без Карл Мадианга и Софиен Муса, но въпреки това Локомотив ще се опита да постигне първа победа на "Герена" след 9 гостувания, които неизменно завършваха със загуба за "железничарите".

По-рано през сезона Левски постигна измъчен успех с 1:0 над Локо (ГО), но нашата прогноза е, че днес "сините" ще спечелят с една идея по-лесно.

Прогноза: Левски – Локомотив (ГО) 2:0