Ман Сити - Кристъл Палас, среща от Висшата лига на Англия, стадион "Етихад Стейдиъм", начало 17.00 часа.

Последните 10 срещи на Ман Сити във всички турнири: Общо 8 победи, 1 равенство и 1 загуба. От тях 2 победи и 1 равенство в последните 3 домакинства.

Последните 10 срещи на Кристъл Палас във всички турнири: Общо 3 победи, 2 равенства и 5 загуби. От тях 1 победа, 1 равенство и 2 загуби в последните 4 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 9 победи, гостите имат 1 победа и нямат равен мач. На домашния терен на Манчестър Сити имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 5 победи, гостите нямат победа и нямат равен мач.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Манчестър Сити е абсолютен фаворит в мача и всичко друго освен домакинска победа ще е супер сензация и изненада, дори и за Висшата лига.

Момчетата на Пеп Гуардиола се намират в уникална форма и не спират да бележат и да побеждават с красива и резултатна игра. Статистиката на отбора за последните четири срещи е потресаваща - четири победи с голова разлика 17:1.

Това говори красноречиво какво чака гостите от Палас, които са тотални аутсайдери, като до момента за пет мача от Висшата лига нямат точка и вкаран гол.

Статистиката е в полза на Сити и при домакинствата на този отбор и едва ли точно днес и точно срещу този съперник играчите на Гуардиола ще се издънят.

За Палас аут от мача е Конър Уикам, а под въпрос са Заха и Лофтъс-Чийк. Манчестър Сити има невероятна дълбочина в състава и едва ли Пеп ще има някакви проблеми със стартовите играчи.

Звездите на тима Серхио Агуеро, Габриел Жезус, Давид Силва и Кевин де Бройне се намират в уникална форма и очакванията са за нова голова фиеста. Прогнозата ни е за нова зрелищна победа за Сити по пътя към шампионската титла.

Резултат: Ман Сити - Кристъл Палас 4:1