Английската Футболна асоциация може да започне разследване на грозния инцидент между Джони Еванс от Манчестър Юнайтед и Папис Сисе от Нюкасъл снощи. 

Двамата се сдърпаха през първото полувреме, като след като размениха реплики, сякаш плюха един срещу друг. Първо гнусната постъпка бе на защитника  на Червените дяволи, който се изплю към своя опонент, който явно ядосан не му остана длъжен и отвърна по същия начин. 

Мениджърите на двата отбора Луис ван Гаал и Джон Карвър обявиха, че не са видели инцидента, който стана и зад гърба на рефера Антъни Тейлър. Точно защото съдията не е видял случая, от ФА се очаква да започнат разследване и да разгледат ситуацията. 

„Това е едно от най-грозните неща във футбола. Не мога обаче да коментирам нищо, тъй като не съм го видял. Видях, че има сдърпване между играчите, но нищо повече” каза босът на домакините от Нюкасъл. 

От Юнайтед защитиха своя играч, като заяви, че той не е такъв човек, но това едва ли ще му помогне ако започне разследване. През миналия сезон Джордж Бойд от Хъл бе наказан за 3 срещи, след като наплю Джо Харт от Манчестър Сити.